Care este strategia comunităților urbane din România privind piețele din orașe, ce scop ar trebui să aibă o piață urbană? De ce doar demolarea celor vechi și transformarea în mini mall-uri și nu regândirea lor pentru a aduce țăranii/fermierii din aria peri-urbană în oraș? Ideea (dar și practica) piețelor alternative, private, volante, a prins viață încă de acum 14 ani. Anul trecut, atât la începutul restricțiilor dar și în final, când au fost închise piețele urbane, s-a discutat aprins despre piețe și accesul micilor producători la consumatori.

10 noiembrie 2020
Market cities!
Tiberiu Cazacioc
Administrator
OBSERVATOR GASTRONOMIC
Despre hrana non-industriala, cultivare, recoltare, producerea ei si educatie. Stiri, opinii si tendinte despre gastronomie ca patrimoniu imaterial.
Caută
SUBIECTE FRECVENTE
agricultura ecologica
APC din Romania
ATRA Doftana
Bacania Veche
branza
Congresul de Gastronomie și Vin
CRIES
Dacian Ciolos
dop
Food Bloggers Conference 2016
Food Bloggers Conference 2017
Head Chef Alexandru Dumitru
hrana
IGP
Ivan Pescar
lant alimentar scurt
MADR
MEGA IMAGE
mic dejun
miere
PAC
paine
peste
piata
piata Obor
piete locale
piete urbane
Politica Agricola Comuna
produs local
retail
retail modern
risipa alimentara
salam de Sibiu
scheme de calitate
scrumbia de Dunare afumata
scrumbie de Dunare afumata
Slow Food
STG
street food
supapa
Telemea de Ibanesti
tomate
Turcia
UNESCO
vin
Comments by Tiberiu Cazacioc