Se organizează un eveniment de mare interes, FORO, conform descrierii oferite de organizatori, este vorba de un “Forum internațional dedicat reputației în industria ospitalității, care promovează bunele practici, investițiile reprezentative și poveștile de succes ale hotelurilor și restaurantelor din întreaga lume. Evenimentul reunește anual investitori, lideri și stakeholderi din ospitalitate, manageri premiați, chefi cu stele Michelin, consultanți, manageri de proiecte, companii cu soluții. Tema ediției 2020 este “Managementul Situațiilor de Criză în Ospitalitate”.”

Sursa este aici la link https://www.borocommunication.ro/project/forum-reputatie-ospitalitate-2020/

Lista de speakeri, stakeholderi este un line-up de oameni de valoare din industria locală a alimentației publice. Dar mai bine au explicat chiar ei, așa cum ați citit.

Ce  mi-a atras atenția este că unul din testimoniale este atribuit lui Alex Petricean, Head Chef la Maize. Dar știam că el și-a deschis propriul său business, Noua. Sau este în ambele părți, pe un contract de management? I-am adresat o întrebare. Pe măsură ce aflu ceva, revin în blog.

Alex Petricean D'Arty
Alex Petricean D’Arty