O seară de câteva ore la B3ton (Facebook aici) nu este suficientă pentru a înțelege acest loc. Este prima concluzie după câteva ore de confortabilă găzduire la fața locului. Prima judecată de valoare aceasta ar fi, dacă nu te respinge locul, din prima, dacă mai vrei să mai vii pentru a te acomoda cu spațiul oferit, cu decorul, cu oamenii și meniul, și vrei să mai trăiești încă odată și încă odată la B3ton, este bine. Garanția că se naște un lanț dezirabil al dorinței.

Recenzii TripAdvisor AICI dacă nu mă credeți

Ocazia a fost una relativ oficială, zic așa pentru că a fost fără constrângeri. O invitație adresată unui grup de bloggeri și influenceri de a se reuni în jurul unui meniu special.

Am remarcat echipa care suține B3ton. Mai vizibilă, mai participativă (sau mai puțin în funcție de ceea ce aveau de făcut).

Echipa de suport adică barmanul, ospătărița, plus antreprenorul (Adi), le chef (Ștefan Furdui), și bineînțeles ză PR (aka Ghaze). Deși este Am conversat și am întrebat, iar discuțiile au fost deschise, ne-am înțeles, am primit feedback plăcut și neartificial. Deși pentru a susține un astfel de loc, se lucrează foarte multe ore zilnic, de luni până duminică. Un local de alimentație publică este un mosntru care trebuie hrănit și îngrijit ca un Tamagochi. De apreciat așadar efortul echipei pentru a putea înțelege rezultatul.

Preparatele vin dintr-un spectru larg, încadrat în bucătăria urbană, cum mi-a explicat Chef Ștefan Furdui. Mi-au plăcut coastele cu sos de barbecue, burgerul uriaș comandă specială într-o chiflă preparată local și banal. Limonada a fost generoasă în insert-uri, multe felii de lămâie și limetă, mie îmi place să consum acest preparat până la ultima felie. Am mai avut midii, mere în foietaj (preparat interesant, într-o crustă). Tarta nu a rezistat asaltului și din ea nu am gustat. Acum, când scriu, remarc că nu am avut la masă pâine, însă preparatele au fost însoțite de diverse suporturi precum cartofi la cuptor, chifla pentru burger.

Nu am consumat vinuri dar B3ton oferă o selecție bună de vinuri fără să se hazardeze la a stoca chiar orice.

La categoria tării, oferită de bar, am găsit o palincă interesantă, distribuită de BDG, sub numele de Dom’ Profesor. Nu cunoșteam până acum decât Zetea în clasa Premium și cred că va rămâne acolo. O nou intrată marcă în piață, la categoria țuică cultă, este Pater a familiei Mărășoiu.

Dar revenind la B3ton, vă recomand să vă organizați o gașcă de prieteni și să atacați B3ton. Au preparate de grup care vor stimula socializarea.

Sunteți bine poftiți la B3ton!

NB Credit foto Tiberiu Cazacioc