Poți crea o haină cu două fețe. Mai mult de atât nu se poate. Un spațiu complex este beyond imagination. Haina cu două fețe este ceea ce putem înțelege simplu, cu mintea noastră, uneori limitată. O haină cu două fețe înseamnă o realitate, un obiect privit diferit, prin prisma funcționalităților sale. Pe o parte de ploaie, pe o parte de plimbare.

Kuxa Studio este o carte cu multe personaje lipsă. Când este gol între activități.

Un spațiu conceptual, creat și transpus în realitatea fizică imediată, cum este Kuxa Studio LINK nu se dezvăluie la prima vedere. O minimă și de suprafață verificare a informațiilor îți poate da impresia că este doar un business de mobilat și echipat bucătării. Este una din fețele hainei. Dar cealaltă față, acolo, în str. Puțul lui Zamfir nr. 36, București, este cea neumplută, ca să spun așa. Am vizita Kuxa Studio și m-am uitat la ceea ce este în sertare, mai degrabă la mobilier, de care situl este plenty. Iată montajul meu de tacâmuri.

Mobila este estetic creată și umple spațiul geometric, masa din mijloc și lateralele organizează spațiul pentru lucrul, ca într-o bucătărie. Zona de lângă fereastra care dă spre stradă, de etaj 2, lasă să se vadă un gol urban, deasupra căruia te-ai ridicat temporar.

Așadar, Kuxa Studio așa cum l-am văzut, la invitația Elizei Bratu, Sales and Events Manager, poate fi umplut cu experimente de artă culinară, pentru că acest loc este un pretext. Umplerea lui se face cu oameni și întâmplări. Fără, este un design sec.

Evenimente culinare pentru grupuri de adulți. Dacă sunteți un pasionat de bucătărie și deja puteți să vă extindeți în afara blogului și a bucătăriei de acasă, poate Kuxa Studio evenimente este exact palierul următor pe care ați vrea să îl încercați. Adunați mai mulți prieteni, persoane interesate și treceți la treabă.

Studio-ul poate fi, evident, un loc unde să exersați activități de grup cu copii, în chestii culinare, de tipul mama/tata și copilul la gătit și socializare. Ce mi-ar place sa dau pe pereți cu sosuri, pe jos, o bătaie cu frișcă?

Mi s-a părut interesant și ca loc pentru lecții culinare, transmise live, ca la operațiile chirurgicale, dar vorba cuiva, cine ți le cumpără?

Nu în ultimul rând chiar ar fi interesant să îți iei spațiul pentru o petrecere privată. LA urma urmei, după aceea curățenia nu este treaba ta.

De la Kuxa Studio aflați:

  • 16 posturi individuale de gatit;
  • 40 de locuri de stat la masa;
  • 40 mp terasa;
  • plite si cuptoare Siemens de ultima generatie;
  • doua combine frigorifice + frigidere de vin;
  • doua masini de spalat vase pentru o curatenie rapida
  • sistem de ventilatie profesional;
  • acces internet prin fibra optica;
  • sistem audio profesional, tv, smart tv;
  • toate ustensilele si vesela necesara pentru o petrecere de 40 persoane