Una peste alta, iată că am avansat spre momentul al doilea. După ce am dat de cap chestiei cu aducerea materiilor prime, acesoriilor și mâinii de lucru, la ARCUB, în marja Congresului Național de Gastronomie și Vin 2017, am purces la organizarea standului.

Nea Gică Bulgaru’ s-a pus pe treabă, cu mult talent. Fost bucătar pe pescador, deși venit de la 300 de km, cu noaptea în cap, s-a descurcat de minune. Împreună cu nea Vasile șoferu’.

Accesorizarea a fost realizată plecând de la conceptul meu, ceea ce vedeți în imagini, au fost obiecte alese de mine. Așezarea, deși artistică, până la urmă a lăsat de dorit. Tava aia mare era ieșită în afară, organizarea pe spațiul mesei a fost un pic lipsită de organizare estetică în spațiu. Deși am fost acolo și am privit la masă, dar mai și intram în hol la networking, mai fotografiam și socializam, recunosc că se putea mai bine.

Una peste alta, pe lângă vinuri – degustare și ambetare – dar și Valeputna, Microgreens, Mica Ilinca, Ivan Pescar & Deltaica Tradiții Sănătoase au făcut față cu brio și au atras interesul prin calitatea produselor.

Mai departe? Am învățat din asta, sper să nu fi dezamăgit publicul. Vom reveni.