beujolaistiberiuSărbătoarea Gustului nu este la prima ediție.  Nu este un buldozer societal. Dar sapă ușor, ca picătura chinezească. Cu doi ani în urmă, eram la cortul Slow Food în România când am făcut cunoștință cu Patrick Pierre Petenuzzo. După doi ani, ne-am strâns rândurile. Ceea ce face el și cu echipa lui, este o minune.  Numai când mă gândesc cât trebuie sa muncești să strîngi logo-urile. Să aduni bani. Toată logistica.

Evident că laudele nu pot acoperi decât puțin acest efort.

Ce este important este că am fost mai mulți cei care am discutat despre risipa de alimente, educația necesară la nivel școlar pentru ca să începem să creștem generații pregătite.

Despre Sărbătoarea Gustului AICI. Eu pot spune prea puține. Voi puteți descoperi mai multe în proiectul lor. Este printre puținele dacă nu singurul care este coerente, închegat.

petenuzzotiberiubeaujolais