Puține lucruri pot spune despre această imagine. Sunt curios dacă o priviți, ce vă inspiră? Ce vă spune combinația de feluri de mâncare, alimente procesate, decorarea?

Mie-mi spune ceea ce îmi place, și anume vitrina arată o ofertă de preparate culinare de casă. Deși este vorba de un restaurant. Nu au căutat dar le-a ieșit.

Bistroul se află pe Calea Văcărești în sensul de mers spre podul suspendat de pe șos. Mihai Bravo, pe latura stânga, după trecerea de pietoni.

Cum s-a întâmplat?

Cu ceva timp în urmă am oprit pentru o pană, o jantă deformată la mașină, care scăpa aer din anvelopă.

La așa un eveniment, care durează circa 10-15 minute, într-o sămbătă târziu după ora 15.00, am căutat împrejur o cafea. Lângă atelierul de vulcanizare, am descoperit un local curat, mobilat și accesorizat într-un stil ecletic, nu foarte strident, româno-oriental.

Dotat cu toate mijloacele necesare, câteva mese curat pregătite, instalații de restaurant, toate aranjate ca acasă, ca un fel de deja-vu.

Am cerut cafeaua și aveau măcinată, de fiert la ibric. Am observat și câteva preparate atrâgându-mi atenția niște clătite babane.

Știți cum este, dintr-una într-alta, de la cafea la mâncare, nu a fost decât un pas. Atelierul de vulcanizare aparținea acelorași antreprenori.

Amfitrioana a fost o gazdă plăcută. Mâncarea, cafeaua, foarte bune. Într-o atmosfera parcă de setup de film, așa, liniștită, un mic bistro fără aroganță.

Mulțumesc! Voi reveni.