Pentru mine și nu numai pentru mine, zona Bran este o probă de eșec. Scăpate de sub control, dezvoltarea imobiliară, fuga dupa venituri și cash-flow, au ruinat peisajul cultural local. Un haos al dezvoltării.

Îmi pare rău să văd cum s-a degradat o zonă în care și străbunicii mei, din partea mamei, Chiujdea Niculae și Bidu Paraschiva din Șimon (Bran), s-au născut și au trăit până au ajuns în Dobrogea.

Dar iată că puteți salva. Ceva. Cumpărați o vilă lângă castelul Bran. Direct în coasta Casei Regale.

Anunțul, un spam, mi-a parvenit pe e-mail. Enjoy.

Va inaintam alaturat oferta de vanzare a pensiunii turistice Veronica-Gabriela situata in statiunea turistica Bran, judetul Brasov.

           Pensiunea a fost construita in anul 2007,este o pensiune functionala aflata in circuitul turistic , are toate standardele U.E.,fiind clasificata ca o pensiune de 4 Margarete.
Pensiunea are 12 camere,restaurant de 35 locuri,sala de conferinta de 25 locuri,se afla la doar 500 m de Castelul BRAN.Suprafata de teren aferenta pensiunii este de 3500 mp,iar constructia se desfasoara pe o suprafata de 750mp dezvoltata pe urmatoarele nivele:
       1.     DEMISOL       -centrala termica,spalatorie,uscatorie, un grup sanitar si o cabina de dus pentru deservirea personalului.
       2.      PARTER         -restaurant capacitate 35 locuri,bar,semineu,sala de conferinte capacitate 25 locuri,bucatarie comlpet utilata conform normelor UE,birou administrativ,doua grupuri sanitare ce deservesc  restaurantul,si doua camere complet utilate.
       3.       ETAJ 1            -5 camere complet utilate cu mobilier modern,bai proprii,balcoane,TV,fiecare camera avind designul ei propriu,etc…
       4.       ETAJ 2            -5 camere complet utilate cu mobilier rustic,bai proprii,balcoane,TV, fiecare camera avind designul ei propriu,etc… .
        Pensiunea este racordata la gaz,are cablu tv,electricitate si apa curenta, dispune de o terasa exterioara si parcare proprie cu o capacitate de 14 locuri.
        Pensiunea este conectata la o microstatie ecologica de epurare a rezudurilor proprii care are o capacitate de 12000litri.
       Pretul de vanzare este de 420.000 euro, negociabil, se accepta plata in rate, asociere, schimburi, variante, etc.
          Pentru mai multe informatii va rugam sa-l contactati pe Dl.CRISTIAN SERBAN la numarul de telefon 0724833090 sau 0722353 635   pe dl. FLORIN PASCU.
          Pentru a va face o imagine asupra pozitiei si aspectului pensiuni va rugam sa vizitati site-ul propriu : http://www.veronica-gabriela. ro/

 Serviciul de recomandare a unui client din partea Dumneavoastra v-a fi rasplatit cu un comision in valoare
de 20000 Euro Cash