Să începem cu nota oficială. Echipamentele frigorifice profesionale, marca LIEBHERR, sunt pe mâini bune, MARELVI sunt niște comercianți foarte serioși.

“Din luna iulie a acestui an, Marelvi isi completeaza oferta comerciala Liebherr si cu portofoliul de aparate frigorifice profesionale, care include o gamă larga de produse din industria hoteliera si catering, retail alimentar, brutarii si patiserii, laboratoare de cercetare, industria bauturilor, alimente congelate si inghetata.”

Cu mai mult de un an în urmă participam, ca invitat, la deschiderea magazinului LIEBHERR din Pipera. Operat de partenerul lor traditional MARELVI, oferta de instalații, echipamente mi-a plăcut.

Este vorba de design, de performanțele energetice, peste piață, despre unul din echipamentele de casă care păstra foarte bine vegetalele. Toată linia sugera o preocupare pentru un serviciu de refrigerare de calitate. Nu este MIELE, dar este LIEBHERR.

Oferta de atunci din magazin mi-a și confirmat buna impresie despre produsele oferite sub marca LIEBHERR.

De ce? Cu și mai mulți în urmă, abandonat de un echipament ARISTON, după 3 ani de rate, am ales din piață acea combină frigorifică care provenea de la un producător de excavatoare, oferită de FLANCO.

Ne-am zis că dacă are garanție de 4 ani, cea mai mare din piață, și este de la unii care sapă șanțuri, cu nume german, dar nu un brand dat chinezilor, trebuie să meargă.

Și merge.

NOTA Toate imaginile sunt (C) Tiberiu Cazacioc. În imagini: Cristina Mazilu, Marius Tudosiei, Doru Panaitescu, Mihaela Bilic, Sergiu Nedelea, moi-meme. Selfie-uri. Nu? IOLA.