Am primit newsletter-ul Café Klein @ Rembrandt Hotel, ce de subiecte, ce de subiecte…

Pentru cei care sunt din București, locul nu este necunoscut, de mai mulți ani. Este solid ancorat, în “coasta” Băncii Naționale a României, colț cu str. Smârdan. La Hotel Rembrandt, un hotel boutique cum puține sunt în Centrul Istoric.

  • Despre Hotel Rembrandt AICI. Dar nu aflați tot din site. Este o investiție a unor olandezi pe nume Jerry Van Schaik (sic!). Jerry a făcut parte din primul grup de investitori care în primul deceniu al sec. XXI au investit în Centrul Istoric. Pe str. Covaci, în magazine de antichități, un wine bar și o cafenea. Remember Grand Café Amsterdam?
  • Stop. Ce vă spune Smârdan? Este numele a două localități contemporane, din frumoasa noastră patrie, România. Una este în județul Galați, cealaltă este în județul Tulcea, pe malul opus Brăilei.

Despre Smârdan, Galați AICI

Despre Smârdan, Tulcea AICI

  • Bătălia de la Smârdan. Nu este întâmplător că se numesc Smârdan. De fapt este numele unei localități din Bulgaria de azi, care la timpul Războiului de Independență, a fost locul unei încleștate bătălii. Despre evenimentul din 1878, AICI.

Și acum despre subiect, newsletter-ul celor de la Cafe Klein.

Mi-a plăcut scriitura și am reușit să îl parcurg până la capăt.

  1. Remarcabil, Cafe Klein este deschis de la ora 8:00. La ora aceea 99% din cafenelele din centru dar și din alte părți ale orașului nu sunt încă deschise.
  2. Cuvântul Magic Word declanșează o ofertă de wafă belgiană.
  3. Happy hours cu ceai rece Bernschutz. Asta este și mai tare. Pentru că este de-a dreptul dezamăgitor, dacă nu deprimant, să nu găsești în 99% dintre localuri, decât ceaiuri la plic no name, cu arome sintetice, etc. Un cold tea brew, care primește și snacks-uri, este foarte mișto.

Go on Cafe Klein, go on!