Pentru a ajunge la Ordu am plecat la 9:00 dimineața din București, am ajuns cu avionul la Sabiha Gokcen, în istanbul. Apoi am luat autobuzul spre Ordu, unde am ajuns la 12:30 noaptea. Un drum foarte lung, însă interesant, către nordul Turciei, la Marea Neagră. Despre Ordu, aflați aici, iar despre cum arată și ce se oferă într-o piață locală, urbană, a Turciei, mai jos. Vreți observațiile mele? Nu este cazul. O imagine spune foarte multe și identificați voi pattern-uri.
25 februarie 2016
Piață de legume la Ordu, Turcia
Tiberiu Cazacioc
Administrator
OBSERVATOR GASTRONOMIC
Despre hrana non-industriala, cultivare, recoltare, producerea ei si educatie. Stiri, opinii si tendinte despre gastronomie ca patrimoniu imaterial.
Caută
SUBIECTE FRECVENTE
APC din Romania
ATRA Doftana
bors
branza
Coca-Cola
Cosmin Dragomir
CRIES
Dacian Ciolos
Deltaica
dop
Food Bloggers Conference 2016
Food Bloggers Conference 2017
IGP
lant alimentar scurt
La Pas
MADR
MEGA IMAGE
Mici
miere
Ministerul Agriculturii și Dezvoltarii Rurale
PAC
paine
peste
piata
piata Obor
piete urbane
Politica Agricola Comuna
produs in Romania
produs local
produs montan
produs romanesc
produs traditional
retail
retail modern
risipa alimentara
scheme de calitate
scrumbia de Dunare afumata
Slow Food
STG
Timisoara
Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii
tomate
Ucraina
UNESCO
vin








Comments by Tiberiu Cazacioc