Echipa de la Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România, se ține în continuare de treabă. „La 81% dintre produsele analizate, cantitatea de zaharuri declarată de către producători depăşeşte cantitatea de 15 grame zahăr per 100 grame de produs, încălcându-se astfel recomandarea din Ordinul nr. 1563/2008 pentru aprobarea Listei alimentelor nerecomandate preşcolarilor şi şcolarilor. „

Conform comunicatului de presă al Asociației pentru Protecția Consumatorilor din România (APC România) a achiziționat, în luna ianuarie anul curent, 73 de sortimente de cereale din marile structuri comerciale (hipermarketuri/supermarketuri), în vederea realizării unui studiu prin care să atragă atenția în ceea ce privește conținutul acestui tip de produs și potențialele efecte asupra sănătății micilor consumatori.

Ce mai este de spus despre ipocrizia industriei alimentare si despre deturnarea fulgilor catre orice altceva decat ceea ce sunt, niste simpli fulgi de cereale, facand din ele un vehicol care transporta catre corpurile noastre si mai incolo, substante nocive?