supapa“La o masă organică, aici sau la pachet”. Despre Supapa pot spune ceea ce am aflat după o vizită la fața locului. Este un bistro care oferă preparate pentru cei ce caută să mânânce ceva bun și de calitate în timpul zilei, în preajma orelor de prânz. Dar oferă și un catering de serie mică, non-undustrial. Preparatele sunt din categoria non fast food, gătite cu grijă și din ingrediente de calitate. Eu mi-am luat un fel de burger din carne cu semințe, o bucată de mămăligă gătită în unt, o brioșă de tip quiche, într-o formă suprinzătoare. Pe Monica Brătescu o cunosc de la o serie de evenimente având ca temă ecoturismul de care m-am ocupat și eu. A activat la WWF Romania. Suntem colegi de echipă, în cadrul Convivium-ului Slow Food București Valahia Gusturilor. Ca locație este situat în zona de proximitate a corporațiilor din vecinătatea pieței Victoriei, pe bdul Mihalache, și lângă Clubul Țăranului. Spațiul este plăcut asamblat din mobilier, culori și atmosfera este minimalistă, fără să te apese. Nu se fumează din fericire. Iar cei mai targetați clienți sunt cei ce lucrează la Ministerul Fondurilor Europene precum și în clădirea de afaceri alăturată. Vă recomand să încercați preparatele de la Supapa. Dar dacă nu sunteți mulțumiți, reclamați aici. Sau la contactele (M) +40 721 212 965 (E) mona.bratescu@supapata.ro www.supapata.ro www.facebook.com/supapata