20939904002_7f2cf61496_kAzi se petrece Food Bloggers Conference 2015 Winter Edition, evenimentul dedicat comunitatii culinare online, iar partenerii s-au pregatit cu multe surprize pentru toti participantii!

Bucataria Lidl ajunge si la Food Bloggers Conference cu un premiu autentic si multe surprize Deluxe. Vizitati zona Lidl pentru mai multe detalii!

De pofta de ceva dulce si racoritor, fiecare is va crea propriul desert cu inghetata Haagen Dazs, fotografii, postare pe Facebook/Instagram cu #inghetatapremium #haagendazs si apoi premii delicioase!

Descoperirea povestii din spatele unui preparat integru va avea loc prin intermediul Edenia.

Iar Electrolux ofera de 5 ani inspiratie si provocari culinare inedite si construieste prietenii alaturi de oameni frumosi.

NB 1: Nu conteaza daca este vara sau iarna, o mancare gustoasa are alaturi o bere pe masura, asa ca vino sa savurezi un pahar cu bere Staropramen!

NB 2: Red Square Vodka te invita sa vezi ce inseamna o abordare inedita a unui cocktail si sa incerci bauturile pregatite cu o vodka cu arome fine!

Si ce este mai interesant, la urma. Daca esti pasionat de gastronomie, un bucatar iscusit stie sa imbine mancarea cu vinul potrivit. Vinurile Halewood Wines sunt la Food Bloggers Conference Winter Edition!