Am propus din partea grupului din București (plus o altă organizație) și s-a acceptat de către MADR ca în Consiliul pe filiera de produs agroalimentar să fie inclusă și filiera produselor IGP, DOP, STG. Vedeți dinamica procesului în imagine, înainte și după. Am prins o portunitate, un proces de consultare și pac! am replicat cu o argumentare specifică. Pentru că lucrând pe 3 dosare specifice (2016-2018, IGP și STG), am constatat ca MADR nu dialoghează cu stakeholderii despre procesul de certificare, cum anume se desfășoară, dificultăți, etc. Pe de altă parte la Slow Food Bruxelles, subiectul IGP, DOP este interesant. Mie îmi plac îmbârligăturile astea, de politici publice, acolo uneori pot interveni. Pentru asta urmăresc și reacționez adesea la demersuri de reglementare ale MADR, în domeniu (mă uit la situl lor, la secțiunea „Transparență decizională”). M-am specializat pe asta de câțiva ani (de prin 2008, și din activități de stakeholder, licitatii, etc., dacă vă întrebați de la ce mi se trage).