Încheierea proiectului „La masă cu oamenii Deltei” (2012). Cu Bogdan Iancu, Teodor Frolu, Ivan Patzaichin.
23 martie 2020 / 1000x750 px
Mihailescu-AFCN-Oamenii-Deltei-2012.jpg
OBSERVATOR GASTRONOMIC
Despre hrana non-industriala, cultivare, recoltare, producerea ei si educatie. Stiri, opinii si tendinte despre gastronomie ca patrimoniu imaterial.
Caută
SUBIECTE FRECVENTE
APC din Romania
ATRA Doftana
branza
Capitală Europeană a Culturii
Carrefour
Coca-Cola
Comisia Europeana
CRIES
Dacian Ciolos
dop
Food Bloggers Conference 2017
IGP
Ivan Pescar
lant alimentar scurt
La Pas
MADR
MEGA IMAGE
Mici
miere
Ministerul Agriculturii și Dezvoltarii Rurale
PAC
paine
peste
piata
piata Obor
piete urbane
Politica Agricola Comuna
produs in Romania
produs local
produs montan
produs traditional
retail
retail modern
risipa alimentara
scheme de calitate
scrumbia de Dunare afumata
Slow Food
STG
Timisoara
Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii
tomate
Topolog
UNESCO
Uniunea Europeana
vin
TEXTE RECENTE
-
Șaorma și zarzavatul
15 aprilie 2024
-
„Meso crne slavonske svinje”, DOP din porc Fajferica
25 decembrie 2023
-
O idee de promovare? Poate că da?
19 decembrie 2023
-
Gata, deja năvălim peste Europa cu 12 S.T.G.!
19 decembrie 2023
-
Ce belea, mai multe informații despre vin? Da, ca să decizi!
18 decembrie 2023