Sau invers. AirBnB și Slow Food Experience. Cele două organizații și-au aliat forțele pentru o simbioză interesantă dar și pentru o mare provocare. Cine alege Slow Food Experience alege o experiență exclusivistă. Cine alege AirBnB alege o experiență inedită de acomodare/cazare/găzduire. Este un mix cu valoare adăugată. Pe filiere Slow Food, însă, condițiile de acces la program, sunt drastice. Le vedeți în captura inclusă.

Să fii un bun cunoscător al filosofiei Slow Food, despre ce înseamnă calitate în gastronomie, provocări și amenințări. Fără produse alimentare și lanțuri alimentare care oferă produse OMG, pește din acvacultură, foie gras, etc.). Hrana oferită să țină cont și să fie bazată pe sezonalitate. Să fie promovate proiectele Slow Food locale. Produsele alimentare să provină de la artizani, legate dacă se poate de comunitățile Slow Food. Să fie oferite degustări de hrană pe baza principiilor Slow Food. Să fie membri Slow Food. Și să fie aprobate de HQ-ul Slow Food.

Well, se califică cultural și patrimonial, din România, cineva?