Vineri 13 septembrie 2019 a reînceput noul sezon al Băcăniei Vechi. Un exemplu de proiect antreprenorial și comercial, care ar merita replicat. Este practic un laborator, un turnesol care a revelat, testat, prezentat, produse alimentare artizanale. Un loc în care băcanul este băcan, pe stil nou. Bucuria de a consuma și plăcerea de a vinde calitate este de fiecare dată, zi de zi, aceeași. Vizitarea Băcăniei Vechi este mai mult o cură de bună dispoziție. Succes Mariu și Ioana! Mult succes în continuare.
20 septembrie 2019
Băcănia Veche intră în sezonul 9! Vă vine să credeți?
Tiberiu Cazacioc
Administrator
OBSERVATOR GASTRONOMIC
Despre hrana non-industriala, cultivare, recoltare, producerea ei si educatie. Stiri, opinii si tendinte despre gastronomie ca patrimoniu imaterial.
Caută
SUBIECTE FRECVENTE
APC din Romania
ATRA Doftana
bors
branza
Carrefour
Coca-Cola
Comisia Europeana
CRIES
Dacian Ciolos
dop
Food Bloggers Conference 2016
Food Bloggers Conference 2017
IGP
Ivan Pescar
lant alimentar scurt
La Pas
MADR
MEGA IMAGE
miere
PAC
paine
peste
piata
piata Obor
piete urbane
Politica Agricola Comuna
produs in Romania
produs local
produs montan
produs traditional
retail
retail modern
risipa alimentara
scheme de calitate
scrumbia de Dunare afumata
Slow Food
STG
street food
Timisoara
Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii
tomate
Topolog
Ucraina
UNESCO
vin
TEXTE RECENTE
-
„Meso crne slavonske svinje”, DOP din porc Fajferica
25 decembrie 2023
-
O idee de promovare? Poate că da?
19 decembrie 2023
-
Gata, deja năvălim peste Europa cu 12 S.T.G.!
19 decembrie 2023
-
Ce belea, mai multe informații la vin? Da, ca să decizi!
18 decembrie 2023
-
Ce poftă ai de „produs în România”?
14 decembrie 2023
Comments by Tiberiu Cazacioc