Every issue has more than one side. Gastronomia este un diamant cu 24 de fe╚Ťe (C)

╚śi ├«n acest an am fost acceptat blogger invitat la FBC 2017. Voi fi oare preg─âtit de confruntare ?

De c├ó╚Ťiva ani, Evensys organizeaz─â ├«nt├ólnirea anual─â Food Bloggers Conference. Blogging-ul culinar are o prezen╚Ť─â consistent─â ├«n online-ul rom├ónesc ╚Öi a╚Öa s-a impus ├«n mainstream. Dincolo de tehnologie, device-uri ╚Öi strass-uri.

Iat─â doar c├óteva exemple, prezen╚Ťe cov├ór╚Öitoare ├«n online, dup─â p─ârerea mea, Laura Lauren╚Ťiu (362.304 like-uri Facebook, 27.000 abona╚Ťi YouTube) – „Re╚Ťete ca la mama” (site AICI, Facebook AICI, YouTube AICI), Jamila, Mazi.

Food Bloggers Conference este, de dou─â ori pe an, un prilej, pentru aproape 200 de persoane, de a se reuni s─â afle despre tendin╚Ťe, influen╚Ťatori, modele. Pentru c─â m├óncarea este un mod de a ne afirma, de a declara cine suntem ╚Öi ├«n ce credem. Hrana este din punct de vedere cultural un avatar identitar al fiec─âruia dintre noi dar ╚Öi a regiunii din care facem parte, dar ╚Öi al na╚Ťiunii? Asta este o tem─â pentru Congresul Na╚Ťional de Gastronomie ╚Öi Vin.

Fi╚Ťi cu ochii pe eveniment, voi ├«ncerca ├«n 12 decembrie 2017 s─â transmit live de la fa╚Ťa locului. M─â ╚Ťine tehnologia sau nu? ­čśŹ