Chapeau bas, Head Chef @Alexandru Dumitru. Păstrăvul din acest preparat respectă și el regula #eatlocal, este o resursă locală. De la Păstrăvăria Doftana. Acest preparat a urmat lobodei cu sfeclă. Pentru că m-am apropiat de pește în ultimele luni, am fost cel puțin curios să aflu gustul păstrăvului din aceste preparat. Nu mă dau în vânt după aroma prea puternică de vietate venită din ape, mai ales cele marine au o aromă specifică. Păstrăvul? S-a topit ușor în gură, mestecat, re-simțit ca o frăgezitură, ușor alunecos, bucata discretă și suculentă, a dispărut la vale prin esofag. Spre stomac. Gulia, lămâia și ștevia au dat energie amestecului și pot spune că nu s-a simțit prea puternic, cum am spus, gustul de pește. O minune care îți taie respirația. Ca și cum ai face parte din natură. Da, pentru că ești pe malul lacului Paltinu. La ATRA Doftana @ATRA #ATRArestaurant