Timpul trece foarte repede și pentru unii cu folos. De la spectatori pasivi ai dezmățului multi-național al alimentelor procesate, la consumatori activi.

BurgerFest este un eveniment care are ca vocație stimularea antreprenoriatului în mâncare artizanală.

Pentru că este un eveniment de tip pop-up, dragi consumatori, merită frecventat. Dacă era un festival de 365 de zile de burgeri, parcă era mai greu de îndurat o așa densitate, nu?

Când? A treia ediție BURGERFEST, singurul eveniment din Romania dedicat în exclusivitate burgerilor, are loc între 19 si 21 mai, la Verde Stop, în București.

Cum se poate înfuleca? Pe baza de bilete de acces. Se cumpără conform indicațiilor de mai jos.

ATENTIE! Organizatorii pun la dispozitia publicului si o promotie Early Bird, astfel încât pana în data de 12 mai, abonamentele vor avea prețul promoțional de 39 de lei.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet.ro (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agențiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii, lângă casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman și IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, la Hard Rock Cafe), precum și în zilele de festival, la intrare și pe aplicațiile de IOS și Android IaBilet.

===========================================

Powered by Kiss FM

Facebook: https://www.facebook.com/BurgerFestival/

Web: burgerfest.ro

RSVP: https://www.facebook.com/events/1298285500259924/